Program comenzi: Luni-Duminica 10.30 - 22.00 Comenzi si detalii: 0730 344 810/ 031 107 20 33

Home

Testimoniale...

Foarte buna mancarea, va recomand rata cu varza! Personalul foarte dragut si atent. Atmosfera excelenta, imi place noul design. Big like! Data viitoare iau si desert.
Super buna mancarea si stafful se misca repede, toti sunt politicosi, servirea este rapida. Am luat pranzul afara, dar inauntru e o minunatie de design, foarte elegant, merita sa vii oricand si cu oricine. Ill be back for sure 😀 💛
Andreea
Am petrecut o seara in acest restaurant și totul a fost minunat. De la mâncare, atenție din partea domnilor ospătari, voie buna și dans, pana la servirea impecabila și mâncarea fără grad de comparație. Mulțumim ca ați fost alături de noi și nu in ultimul rând mulțumim și domnilor/ doamnelor bucătari pentru efortul depus.
Raluca Cosma
O locatie superba intr-o zona cu multa istorie si inspiratie pentru Bucuresti,recomandat cu incredere!!
Ionut Liviu
Probabil cea mai buna servire de care am avut parte in Bucuresti. Locatia este frumoasa si ingrijita. Mancarea este buna spre foarte buna. Poate un meniu putin mai variat si niste preparate mai complexe l-ar ridica si mai mult. Oricum mancarea este foarte buna pentru pretul platit.
Marius-Octavian Răveanu